Elämäntapavalmennuksella kohti
terveyttä ja hyvinvointia!


Wellbeat tarjoaa Personal trainer -palvelua kaikenikäisille miehille ja naisille, jotka haluavat parantaa terveyttään ja hyvinvointiaan. Lähtökohdat ja tavoitteet valmennukselle voivat olla hyvin erilaiset, toinen on jo valmiiksi urheilija, jonka treeniohjelma hiotaan huippuunsa ja toinen voi olla sohvaperuna, jonka kanssa lähdetään liikkeelle pienin askelin. Räätälöimme valmennuksen sisällön juuri Sinun tavoitteistasi ja lähtökohdistasi riippuen. 

BALANSSI ELÄMÄNTAPAVALMENNUS

Balanssi Elämäntapavalmennus on puolen vuoden mittainen matka yhdessä Personal trainerin kanssa. Alkukartoituksen ja testauksen jälkeen lähdemme rakentamaan askel kerrallaan uusia elämäntapoja ravinnon, liikunnan ja arjen hallinnan suhteen. Elämäntapavalmennus ei ole dieetti eikä kuuri, vaan satsaus omaan itseen ja terveellisempään tulevaisuuteen. Balanssi sisältää Firstbeat hyvinvointianalyysin, alku- ja lopputestit, ravintovalmennuksen, liikuntasuunnitelmat ja -ohjelmat, säännölliset tapaamiset sekä kaikkein tärkeimmän, eli valmentajan kannustuksen, motivoinnin ja seurannan. 

Ennen elämäntapavalmennukseen sitoutumista voit varata itsellesi ilmaisen alkutapaamisen, jossa käydään läpi sinun tavoitteitasi ja valmennuksen yksityiskohtia tarkemmin. Sen jälkeen voit päättää, haluatko lähteä mukaan parantamaan omaa hyvinvointiasi!

SPURTTI TEHOVALMENNUS

Spurtti tehovalmennus on kahden kuukauden supervalmennus Sinulle, joka haluat lisää tehoa treeniin, oppia uusia treenimuotoja ja saada boostia omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Valmennus sisältää säännölliset treenit valmentajan kanssa, alku- ja lopputestauksen sekä ruokavalio-ohjeistuksen. Tämä valmennus sopii jo aikaisemmin liikuntaa harrastaneille. 

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI

Hyvinvointianalyysi mahdollistaa monipuolisen mutta yksityiskohtaisen katsauksen elämän eri osa-alueisiin ja niiden väliseen tasapainoon, sillä mittaus ajoittuu työ- ja vapaa-ajalle sekä uneen. Analyysin avulla saadaan yksilöllistä tietoa elämäntapojen vaikutuksista terveyteen ja jaksamiseen:

  • Elämäntyylin arviointi; mitataan mitkä elämäntavat edistävät tai haittaavat terveyttä ja hyvinvointia
  • Työn kuormittavuuden mittaus arjessa; ei tarvetta laboratoriomittaukselle tai havainnoinnille
  • Elämäntapoihin liittyvien riskitekijöiden varhainen tunnistaminen
  • Stressi- ja palautumistekijöiden tunnistaminen ja palautumismenetelmien arviointi
  • Päivittäisen fyysisen aktiivisuuden määrä ja sen merkitys hyvinvoinnin ja terveyden kannalta

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on myös hyvä lahjaidea henkilölle, joka on kiinnostunut omasta terveydestään.

RAVINTOVALMENNUS

Tarvitsetko tukea ravinnon laadun parantamiseen, lisää energiaa ja jaksamista elämään tai parempaa suorituskykyä urheilijana? Ravintovalmennuksemme lähtee ruokapäiväkirjan analyysistä, jossa selvitämme tämän hetkisen ruokavaliosi ongelmat. Sen jälkeen saat Sinulle räätälöidyt ravinto-ohjeet. Valmennus sisältää kehonkoostumusmittauksen ja kuukauden mittaisen seurantajakson. 

 

Varaa ilmainen tutustumistapaaminen!

 

Tutustu valmentajiin

 
 
pauliina nordberg

Pauliina Nordberg

Olen Pauliina Nordberg, hyvinvointivalmentaja ja FAF Personal Trainer ja elän unelmaani hyvinvointialan yrittäjänä. Olen aikaisemmin toiminut pankinjohtajana finanssialalla ja itsekin paininut samojen haasteiden kanssa, kuin nyt monet elämäntapavalmennuksessa olevat asiakkaani. Yrittäjänä ja äitinä tiedän, että työn, perheen, terveellisten elämäntapojen ja riittävän liikunnan yhdistäminen toimivaksi paketiksi on monesti haastavaa ja vaatii melkoista taiteilua arjessa.
Olen haaveillut omasta yrityksestäni pitkään, joten Wellbeat Oy:n perustaminen syksyllä 2014 on ollut minulle hyvin merkityksellistä. Valmistuin personal traineriksi vuonna 2012 ja haave omasta yrityksestä vain vahvistui. Wellbeatin yrittäjänä saan tehdä sitä, mistä olen aina haaveillut, eli auttaa muita ihmisiä voimaan paremmin, löytämään liikunnan ilon ja nauttimaan terveellisistä elämäntavoista.
Hyvinvointivalmentajalle tärkeää on ymmärtää asiakasta ja siksi haluan perehtyä jokaiseen asiakkaaseen huolella ja kuunnella juuri hänen haasteitaan arjen keskellä.
Ota yhteyttä ja jutellaan Sinun tavoitteistasi - valmentajanasi voin auttaa niiden saavuttamisessa!


 

 
emilia perkkola

Emilia perkkola

Olen Emilia Perkkola; ylioppilas ja liikuntalääketieteen perusopinnot lukenut koulutettu liikuntaneuvoja ja personal trainer. Liikunta, urheilu, ravinto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita elämässäni. Omiin harrastuksiini kuuluu aktiivinen kuntosaliharjoittelu, jonka olen omalla kohdallani vienyt kilpaurheiluun saakka, lajinani body fitness. Ennen kuntosaliharjoittelun aloittamista pelasin aktiivisesti ringetteä ja pesäpalloa. Aikoinaan kokeilin rajojani myös yleisurheilun ja hiihdon parissa.
Valmennuksessani edetään ASIAKKAAN TAVOITTEEN mukaisesti. On tavoitteenasi sitten uuden harrastuksen aloittaminen, terveiden elämäntapojen saavuttaminen, liikunnan ilon löytäminen tai sen ylläpitäminen tai jotain aivan muuta, ota rohkeasti yhteyttä niin autan sinua saavuttamaan tavoitteesi!

”Voittaja ei luovuta, eikä luovuttaja voita!” 

 

 
rami välimaa

Rami välimaa

Olen Rami Välimaa, Spartan Gearin kouluttama toiminnallisen harjoittelun personal trainer. Toimin Wellbeatillä sivutoimisena personal trainerina, sillä päätyökseni teen tuotannonohjaajan töitä prosessiteollisuudessa. 

Urheilua olen harrastanut monipuolisesti koko ikäni. Päälajeina ovat olleet jääurheilulajit, jääkiekko sekä kaukalopallo, jossa olen Suomen Mestari vuodelta 2009. Nuorempana harrastin muun muassa judoa ja nyrkkeilyä. Pelaan edelleen jääkiekkoa Eurajoen Lätkän 2-divisioonajoukkueessa. 

Personal trainerina toivoisin, että mahdollisimman moni voisi löytää liikunnan ilon ja voida paremmin. Haluaisin, että ihmiset ymmärtäisivät, että liikkuminen tukee myös henkistä jaksamista ja stressinsietokykyä.

Valmennettaville asiakkaille pyrin tarjoamaan uusia näkökulmia treenaamiseen erityisesti toiminnallisen harjoittelun kautta. Treeneissä haastetaan koko keho monipuolisilla harjoituksilla ja erilaisia apuvälineitä, kuten kahvakuulaa, kuntopalloja tai kuminauhoja käyttäen. Mikäli toivot uutta potkua kuntosaliharjoitteluun tai esimerkiksi oman lajisi tueksi lisää voimaa tai kestävyyttä, niin autan mielelläni tavoitteissasi.

 
maija vainio

Maija vainio

Olen Maija Vainio, FAF Kuntosaliohjaaja ja FAF Personal Trainer. Toimin Wellbeatilla sivutoimisena trainerina, sillä päätyöni on kaupan alalla. Olen toiminut liikunta-alalla vuodesta 2006 ja oman Personal training -yrityksen perustin vuonna 2008.

Liikunta, ravitsemus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Treenarina tavoitteenani on, että jokainen asiakkaani oivaltaisi juuri itselleen ja omaan arkeensa sopivat keinot syödä hyvin, liikkua monipuolisesti ja kuunnella itseään. Valmennukset suunnitellaan ja toteutetaan täysin kunkin asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Olitpa vasta-alkaja tai kokenut liikkuja, löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat keinot päästä tavoitteisiisi. Treenarina olen vaativa ja kova tsemppari, mutta tuloksiahan tulee vain tekemällä. Tarvittaessa jarruttelen menoa ja pidän huolen siitä, että kokonaisuus: treeni, ravinto ja palautuminen, pysyvät balanssissa.

 

 
suvi salonen

Olen Suvi Salonen, 38 -vuotias fysioterapeutti ja FISAF -personal Trainer. Ennen fysioterapeutin työtä ehdin työskennellä kuvataideopettajana, mikä ei kuitenkaan osoittautunut toiveammatiksi; kaipasin pääseväni vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin konkreettisemmin. Valmistuin fysioterapeutiksi ja henkilökohtaiseksi ohjaajaksi vuonna 2009, jonka jälkeen työskentelin kuntoutuksen parissa Raumalla. Toteutan nyt edelleen haavettani todeksi ryhtymällä toimimaan omalla toiminimellä Personal Trainerina, fysioterapeuttina ja ryhmäliikunnanohjaajana.

Olen luonteeltani sosiaalinen, empaattinen, toimelias ja positiivinen. Olen kahden pienen lapsen äiti, ja ymmärrän kiireisen perhe-elämän haasteita. Personal Trainerina haluan auttaa asiakasta saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa ja olla avuksi ammattitaitoani käyttäen. Olen tunnollinen ja perusteellinen työssäni, sekä luova ongelmanratkaisija – esimerkiksi omien liikuntahetkien ujuttaminen omaan arkeen ei ole aina helppoa, mutta moni ongelma on aivonystyröitä hieromalla ratkaistavissa. 

Toivon tartuttavani valmennettaviini positiivisen ja toimeliaan asenteen; tänään on hyvä päivä tehdä hyviä tekoja oman hyvinvoinnin eteen! Ota rohkeasti yhteyttä  kaivatessasi apua elämäntaparemonttiin."

 
Jenni Rainio

Olen Jenni Rainio, 32-vuotias ryhmäliikuntaohjaaja, Trainer4you:n kouluttama kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Olen pitkään työskennellyt ravintola-alalla ja siinä ohella ryhmäliikuntajaohjaajana, mutta keväällä 2016 päätin lähteä kohti unelmaani ja kouluttautua personal traineriksi ja pian päätinkin panostaa liikunta-alaan päätyönäni, enkä ole katunut päivääkään.

Tavoitteenani on saada jaettua liikunnan tuomaa iloa ja hyvää oloa kaikille ja etsiä jokaiselle se itselleen mieluinen tapa liikkua ja nauttia liikunnasta. Tavoitteena valmennuksessani on saada jokainen asiakkaani huomaamaan, miten terveellinen ravinto yhdistettynä mieluisaan liikuntaan parantaa elämänlaatua ja jaksamista. Ja jos liikunta ja terveelliset elämäntavat kuuluvat jo elämääsi, mutta kaipaat lisäpotkua tai vaihtelua treeneihisi autan sinua myös siinä.

Raskasta, epäsäännöllistä työtä pitkään tehneenä tiedän miten tärkeää on pitää itsestään huolta, jotta fyysinen sekä henkinen toimintakyky säilyisi mahdollisimman pitkään ja kahden lapsen menevänä äitinä myös osaan auttaa sinua löytämään kalenteristasi aikaa sinulle itsellesi.

Jokaiselle HENKILÖKOHTAISESTI omaan elämänrytmiin sopivaa valmennusta kohti omia HENKILÖKOHTAISIA tavoitteitaan. "Do what you love, love what you do"