Suvi Salonen

Olen Suvi Salonen, 38 -vuotias fysioterapeutti ja FISAF -personal Trainer. Ennen fysioterapeutin työtä ehdin työskennellä kuvataideopettajana, mikä ei kuitenkaan osoittautunut toiveammatiksi; kaipasin pääseväni vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin konkreettisemmin. Valmistuin fysioterapeutiksi ja henkilökohtaiseksi ohjaajaksi vuonna 2009, jonka jälkeen työskentelin kuntoutuksen parissa Raumalla. Toteutan nyt edelleen haavettani todeksi ryhtymällä toimimaan omalla toiminimellä Personal Trainerina, fysioterapeuttina ja ryhmäliikunnanohjaajana.

Olen luonteeltani sosiaalinen, empaattinen, toimelias ja positiivinen. Olen kahden pienen lapsen äiti, ja ymmärrän kiireisen perhe-elämän haasteita. Personal Trainerina haluan auttaa asiakasta saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa ja olla avuksi ammattitaitoani käyttäen. Olen tunnollinen ja perusteellinen työssäni, sekä luova ongelmanratkaisija – esimerkiksi omien liikuntahetkien ujuttaminen omaan arkeen ei ole aina helppoa, mutta moni ongelma on aivonystyröitä hieromalla ratkaistavissa. 

Toivon tartuttavani valmennettaviini positiivisen ja toimeliaan asenteen; tänään on hyvä päivä tehdä hyviä tekoja oman hyvinvoinnin eteen! Ota rohkeasti yhteyttä  kaivatessasi apua elämäntaparemonttiin."

 

Tausta

Koulutus: 
Taiteen maisteri / Lapin yliopisto
Fysioterapeutti / Mikkelin ammattikorkeakoulu
Fisaf Personal Trainer 

TRX-yksilöohjaaja                 
Kehonpainoharjoittelun ohjaaja (Spartan Gear)        
Kahvakuulaohjaaja (Trainer4You)         

Työkokemus:
Kuvataideopettajan tehtävät
Fysioterapeutin tehtävät Rauman aluesairaalassa sekä Rauman SoTe:ssa
Ryhmäliikunnan ohjaus mm. Eurajoen Voimistelijoissa
Fysioterapeutti, yrittäjä Hyvinvoinnin Walimolla
Personal Trainer, yrittäjä Wellbeat:lla

faf_personal_trainer_logo_rgb_72ppi.jpg