Pauliina Nordberg

Olen Pauliina Nordberg, hyvinvointivalmentaja ja FAF Personal Trainer ja elän unelmaani hyvinvointialan yrittäjänä. Olen aikaisemmin toiminut pankinjohtajana finanssialalla ja itsekin paininut samojen haasteiden kanssa, kuin nyt monet elämäntapavalmennuksessa olevat asiakkaani. Yrittäjänä ja äitinä tiedän, että työn, perheen, terveellisten elämäntapojen ja riittävän liikunnan yhdistäminen toimivaksi paketiksi on monesti haastavaa ja vaatii melkoista taiteilua arjessa.
Olen haaveillut omasta yrityksestäni pitkään, joten Wellbeat Oy:n perustaminen syksyllä 2014 on ollut minulle hyvin merkityksellistä. Valmistuin personal traineriksi vuonna 2012 ja haave omasta yrityksestä vain vahvistui. Nyt Wellbeatin yrittäjänä saan tehdä sitä, mistä olen aina haaveillut, eli auttaa muita ihmisiä voimaan paremmin, löytämään liikunnan ilon ja nauttimaan terveellisistä elämäntavoista.
Hyvinvointivalmentajalle tärkeää on ymmärtää asiakasta ja siksi haluan perehtyä jokaiseen asiakkaaseen huolella ja kuunnella juuri hänen haasteitaan arjen keskellä.
Ota yhteyttä ja jutellaan Sinun tavoitteistasi - valmentajanasi voin auttaa niiden saavuttamisessa!

 

Tausta


Koulutus:
Kauppatieteiden maisteri / Vaasan Yliopisto
Personal trainer / FAF
Kuntosaliohjaaja / FISAF
Ravintovalmentaja, PN Level 1 Certified / Precision Nutrition

Työkokemus:
Pankkialan esimies- ja johtotehtävissä 2007-2014 / Nordea Pankki Suomi Oyj ja Eurajoen Säästöpankki
Ryhmäliikuntaohjaaja vuodesta 2002 alkaen / mm. Hyvinvoinnin Walimo, Wellness Friski, Kuntokeskus Tzemppi, Liikuntainto, Wasa Sports Club, Womens' Rauma

Urheilutausta:
Lentopalloa 1- ja 2-sarjatasolla vuosina 2000-2008
Monipuolisesti urheilua, mm. yleisurheilua, uintia, ratsastusta
Tällä hetkellä harrastuksiin kuuluu kuntosali ja lenkkeily. 

 
pn-faf.png