Jenni Rainio

Olen Jenni Rainio, 32-vuotias ryhmäliikuntaohjaaja, Trainer4you:n kouluttama kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Olen pitkään työskennellyt ravintola-alalla ja siinä ohella ryhmäliikuntajaohjaajana, mutta keväällä 2016 päätin lähteä kohti unelmaani ja kouluttautua personal traineriksi ja pian päätinkin panostaa liikunta-alaan päätyönäni, enkä ole katunut päivääkään.

Tavoitteenani on saada jaettua liikunnan tuomaa iloa ja hyvää oloa kaikille ja etsiä jokaiselle se itselleen mieluinen tapa liikkua ja nauttia liikunnasta. Tavoitteena valmennuksessani on saada jokainen asiakkaani huomaamaan, miten terveellinen ravinto yhdistettynä mieluisaan liikuntaan parantaa elämänlaatua ja jaksamista. Ja jos liikunta ja terveelliset elämäntavat kuuluvat jo elämääsi, mutta kaipaat lisäpotkua tai vaihtelua treeneihisi autan sinua myös siinä.

Raskasta, epäsäännöllistä työtä pitkään tehneenä tiedän miten tärkeää on pitää itsestään huolta, jotta fyysinen sekä henkinen toimintakyky säilyisi mahdollisimman pitkään ja kahden lapsen menevänä äitinä myös osaan auttaa sinua löytämään kalenteristasi aikaa sinulle itsellesi.

Jokaiselle HENKILÖKOHTAISESTI omaan elämänrytmiin sopivaa valmennusta kohti omia HENKILÖKOHTAISIA tavoitteitaan.

"Do what you love, love what you do"

 

Tausta

Koulutus:
Hyvinvointivalmentaja/Trainer4you (2011)
Kuntosalivalmentaja/ Trainer4you (2016)
Personal Trainer/ Trainer4you (2017)
Ravintovalmentaja/ Trainer4you (2017- käynnissä)

Les Mills-ohjaajakoulutukset (Cxworx 2012, Bodypump 2014, Bodyattack 2016)
Osaava yrittäjä-koulutus (2017- käynnissä)

Työkokemus:
Ravintola-alalla 2004-2016
Ryhmäliikuntaohjaus 2012-
Hotelli ja liikuntakeskuksen vastaanotto 2016-

Urheilutausta:
Nuorempana aktiivisesti ratsastus
Erilaiset ryhmäliikuntatunnit
Kuntosali