Kehonkoostumusmittaus Inbody 570-laitteella

InBody-mittaus tarjoaa monipuoliset ja yksityiskohtaiset tulokset kehosi koostumuksesta. Muutosten seuraaminen InBodyn mahdollistamalla tarkkuudella on erittäin motivoivaa ja mielenkiintoista. Wellbeat tarjoaa Inbody-mittauksia sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Voit tilata mittaukset suoraan työpaikallenne tai erilaisiin tapahtumiin. Pyydä tarjous osoitteesta pauliina.nordberg@wellbeat.fi. 

Mittaustulokset
Patentoidun 3-taajuuksisen mittaustekniikan ansiosta InBody570 antaa luotettavasti seuraavat tulokset:

Kokonaispaino (kg)
Kehon rasvaton massa (kg)
Lihasmassa (kg)
Rasvakudoksen määrä (kg)
Rasvaprosentti (%)
Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l)
Painokontrollitavoite (kg)
Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo)
Raajojen puolierot
Vyötärö-/lantiosuhde (WHR)
Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo)
Perusaineenvaihdunta (kcal)
Kehon painoindeksi (BMI)
Kehon solupaino (kg)
Viskeraalirasvan taso (normaalialue 1-9)
Mittaushistoria (paino, lihasmassa, rasvaprosentti, vesitasapaino)
InBody-pisteet.

 

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI

Wellbeatin työhyvinvointivalmennuksen perustana on Firstbeat Hyvinvointianalyysi, jolla saadaan tarkkaa tietoa yksilön stressin ja palautumisen määrästä arjessa, unen laadusta sekä liikunnan vaikuttavuudesta. Valmennuksemme lähtökohta on aina yksittäinen työntekijä ja hänen motivaationsa elämäntapamuutoksessa. Hyvinvointianalyysin kautta voidaan tunnistaa työntekijän elämäntapojen suurimmat ongelmakohdat, jonka jälkeen asetetaan elämäntapojen parantamiseen keskittyvät tavoitteet jokaiselle yksilölle ja yhteisesti koko organisaatiolle. 

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla selvität oman ja työyhteisösi hyvinvoinnin. Mittauksen jälkeen jokainen työntekijä saa henkilökohtaisen raportin ja suositukset elämäntapamuutoksille. Tämän lisäksi organisaatio saa käyttöönsä anonyymin ryhmäraportin, josta selviävät organisaatiossanne työskentelevien voimavaroja kuluttavat ja palauttavat tekijät. 

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on loistava keino tukea työntekijöiden työhyvinvointia ja työssäjaksamista!