Tervetuloa matkalle kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia!

Valokuvat suvi elo

Wellbeat tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen tähtääviä valmennuksia. Valmennusten tavoitteena on opetella askel kerrallaan terveellisempiä elämäntapoja liikunnan ja ravitsemuksen osalta. Wellbeatin toimintaideana on ottaa jokainen asiakkaamme huomioon yksilönä ja siksi jokaisen valmennuksen sisältö rakennetaan henkilökohtaisesti juuri Sinun lähtökohdistasi. Jos olet valmiina muuttamaan elämäntapojasi pysyvästi etkä haikaile dieettejä, kuureja tai pikavoittoja, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Ensimmäinen asiakastapaaminen on aina ilmainen, joten ota yhteyttä jo tänään ja varaa oma tutustumisaikasi!

työhyvinvointipalvelut.jpg

Työhyvinvointi

Wellbeat tarjoaa työhyvinvoinnin työkalut yrityksenne käyttöön. Teemme monipuolisesti yhteistyötä yritysten kanssa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvissä asioissa. Palveluumme kuuluvat muun muassa työhyvinvointivalmennukset, firstbeat hyvinvointianalyysit, lihaskunnon ja kestävyyskunnon kuntotestit, kehonkoostumusmittaukset sekä erilaiset työkykyä ja työhyvinvointia parantavat teemapäivät ja luennot.

personal.jpg

Personal trainer

 Kaipaatko lisää energiaa elämääsi? Tarvitsetko lisäpotkua elämäntapojen muuttamiseen? Vai onko mielessäsi joku tavoite, kuten painonpudotus tai maraton? Wellbeat tarjoaa Personal trainer -palvelua kaikenikäisille miehille ja naisille, jotka haluavat parantaa terveyttään ja hyvinvointiaan. Kaikki Personal Trainerimme ovat koulutettuja alan ammattilaisia, jotka haluavat auttaa Sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ota yhteyttä ja tule juttelemaan valmennuspaketeistamme!

luennot.jpg

Luennot

Luentojen avulla tuomme hyvinvointia työpaikoille, yhdistyksille ja seuroille. Luennoitsijana toimii yrittäjä ja personal trainer Pauliina Nordberg, joka on innostava ja ammattitaitoinen puhuja. Luennot räätälöidään erityisesti kuulijaa silmällä pitäen ja luentojen aikana tehdään erilaisia tehtäviä ja laaditaan tavoitteita oman hyvinvoinnin parantamiseksi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous luennosta!

personal trainer rauma

Annen tarina

Olen 61- vuotias säännöllisessä päivätyössä oleva nainen, myös mummoksi itseäni mielelläni kutsun, koska minulla on ihania lapsenlapsia. Olen aina nauttinut liikkumisesta ja elämästä! Olen ollut myös painonhallintaryhmän vetäjänä ja ammattini kautta minulla on tietoa terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta.

Lue lisää Annesta >

 

personal trainen auttaa

Anniinan tarina

Olen kolmen pienen lapsen äiti.  Olen kamppaillut painoni kanssa jo monta vuotta ja aloittanut lukuisia laihdutuskuureja. Alku alkaa aina lupaavasti, kunnes huomaan taas palanneeni vanhaan rytmiin, eli sohvalle herkkujen kera. Olen aina ennen lapsia ollut pienen kokoinen, joten siitä syystä minulle oli hyvin vaikea hyväksyä itseäni liikakilojen kanssa.

Lue lisää Anniinasta >
 

personal trainerin kanssa tuloksiin

Sandran ja Katriinan tarina

Aloitimme toukokuussa (2015) parivalmennuksen Pauliinan johdolla. Pohjana oli jo yhteinen taival toisen painonhallintaprojektin parissa. Meillä molemmilla oli selkeät tavoitteet painonpudotuksen ja kunnon kohotuksen osalla. Tarvitsimme vain hyvät ohjeet ja asiantuntevaa opastusta, miten päästä alkuun sekä hieman potkua persuksille.

Lue lisää >