joanna-kosinska-71802.jpg
 
 
 

Sandran ja Katriinan tarina

Aloitimme toukokuussa (2015) parivalmennuksen Pauliinan johdolla. Pohjana oli jo yhteinen taival toisen painonhallintaprojektin parissa. Meillä molemmilla oli selkeät tavoitteet painonpudotuksen ja kunnon kohotuksen osalla. Tarvitsimme vain hyvät ohjeet ja asiantuntevaa opastusta, miten päästä alkuun sekä hieman potkua persuksille.

Pauliina oli helppo palkata personal traineriksi, koska hän oli meille jo entuudestaan tuttu.
Pauliina tutustutti meidät uusiin treenimuotoihin ja teimme paljon sellaisia asioita, joita ei yksikseen olisi tullut mieleenkään tehdä. Tästä erityismainintana "burbee", johon muodostui viha-rakkaussuhde. Jokainen treenikerta oli erilainen, mutta hiki tuli aina ja usein mentiin hammasta purren eteenpäin. Pääsimme myös yli molempia vaivanneesta kuntosalipelosta ja nyt salille on jo pakko päästä.

Ruokavalio meni meillä molemmilla remonttiin, mutta muutokset onnistuivat Pauliinan hyvien neuvojen avulla. Katriinalla oli hieman ongelmia saada ruokarytmit kohdalleen, koska hän tekee vuorotyötä. Pitää muistaa syödä sopivasti ja terveellisesti riittävän usein. 
Puoli vuotta meni todella nopeasti, sanoisimmeko liian nopeasti. Olimme tasapainoinen treenipari. Monet kerrat hämmästyimme, kun vaa'an lukemat näyttivät melkein identtisiltä. Puolessa välissä valmennusta Sandra sai kuningasidean osallistua Lapin löylyhölkkään ja puoliksi pakotti Katriinan mukaan. Molemmat pääsimme maaliin ja heti aloimme suunnitella aikojen parantamista ensi vuonna. Loppujen lopuksi molemmat pääsimme valmennustavoitteisiin, eli paino putosi, senttejä katosi ja kunto koheni. Olemme todella tyytyväisiä tuloksiin ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Pauliina on iloinen ja aurinkoinen personal trainer, joka jaksaa tsempata eteenpäin.  

Sandra Monteros & Katriina Lehtinen