personal trainer rauma
 
 
 

Annen tarina

Olen 61- vuotias säännöllisessä päivätyössä oleva nainen, myös mummoksi itseäni mielelläni kutsun, koska minulla on ihania lapsenlapsia. Olen aina nauttinut liikkumisesta ja elämästä! Olen ollut myös painonhallintaryhmän vetäjänä ja ammattini kautta minulla on tietoa terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta.

Pikkuhiljaa esimiestyövuosien (13v) aikana paino on kivunnut ylöspäin, yöuneni on heikentynyt ja liikunnan määrä on vähentynyt. Tästä seurauksena on ollut jatkuva väsynyt olotila, uupumus, veriarvojen etenkin kolesteroli- ja pitkäaikaissokeriarvojen nousu yli tavoitearvon.

Vuoden 2017 alkupuolella otin itseäni niskasta kiinni, sillä tarvitsin apua. Hakeuduin Wellbeatin Pauliinan valmennettavaksi. Tavoitteenani oli löytää liikunnan ilo ja aikaa liikunnalle päivä-/viikkorytmiin, riittävän ja laadukkaan unen saaminen, painon maltillinen pudottaminen ja -hallinta sekä energian löytäminen elämään.

Ensimmäisestä tapaamisesta lähtien sain tietoa, sain tsemppiä, sain intoa ja luotettavan ihmisen, joka ymmärsi minun huoleni saada energiaa elämääni, vaikka olen jo yli kuudenkymmenen.

Minulla oli tavoitteena kuudessa kuukaudessa päästä alkuun, että jatkossa hallitsen terveellistä elämääni! Elän normaalia elämää työssä käyden, välillä herkutellen, välillä liikkuen, välillä kotitöitä tehden, perheen ja ystävien seurasta nauttien.

Saavutin tavoitteeni, sillä olen alkanut syömään riittävästi, olen löytänyt liikuntaan aikaa, olen energinen (se on huomattu kotonakin) ja painoni on keventynyt 9kg.  Nukun nykyisin paremmin. Mutta se missä tämä elämäntapani muutos näkyi parhaiten, on veriarvoni. Kaikki veriarvoni kolesterolia myöten ovat normalisoituneet ja loppujen lopuksi en tehnyt suuriakaan muutoksia ruokavaliooni. Nyt pidän huolta, että syön, liikun ja nukun riittävästi. Ei ole vaikeaa vai mitä!!

Kiitos Pauliina, ilman sinua en olisi tässä, missä nyt olen! Tästä on ihana jatkaa ja nauttia terveellisestä elämästä.

Anne Sieviläinen